Mereilm

llmaprognoos Läänemere kohta 24 tunniks 07:00 UTC 25.07 kuni 07:00 UTC 26.07.2023.

Sünoptiline ülevaade: madalrõhulohk liigub üle Läänemere põhja-kirde suunas, öösel laieneb lõuna poolt merele kõrgrõhuhari.

Hoiatusi ei ole.

Läänemere põhjaosa: tuul pöördub läänevetest alates läänekaarde 2-7, pärast keskööd tugevneb läänevetes loode- ja läänetuul 4-10 m/s. Päeval levib lõuna poolt tihe vihmasadu põhja suunas, on äikese oht, öösel sajab kohati hoovihma. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Liivi lahe põhjaosa: kagu- ja idatuul 5-10 m/s, pärastlõunal pöördub edelasse ja läände ning tugevneb puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb, öösel läänekaare tuul 3-8 m/s. Päeval levib lõuna poolt tihe vihmasadu põhja suunas, on äikese oht, öösel sajab kohati hoovihma. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Väinameri: idakaare tuul, pärastlõunal pöördub läänekaarde 3-8 m/s. Päeval levib lõuna poolt tihe vihmasadu põhja suunas, on äikese oht, öösel sajab kohati hoovihma. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Soome laht: tuul pöördub idakaarde, õhtul läänevetest alates pöördub läänekaarde 4-10 m/s, öösel tugevneb idaosas loode- ja läänetuul 6-12, puhanguti kuni 16 m/s. Laine kõrgus öösel 1-1,7 m. Hommikul sajab kohati hoovihma, pärastlõunal levib lõuna poolt tihedam sadu põhja suunas, öösel sajab mitmel pool hoovihma, on äikese oht. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga