Mereilmateade

Ilmaprognoos Läänemere kohta 24 tunniks 19:00 UTC 27.08 kuni 19:00 UTC 28.08.2023.

Hoiatusi ei ole.

Sünoptiline ülevaade: öösel läheneb lõuna poolt merele uue madalrõhkkonna serv, päeval liigub madalrõhkkond üle Eesti põhja suunas.

Läänemere põhjaosa: lõunakaare tuul 3-9 m/s, päeval pöördub idavetes põhjakaarde, läänevetes pärastlõunal läänekaarde, õhtul valdavalt läänekaare tuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Hommikul ja päeval tihe vihmasadu, äikeseoht. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Soome lahe idaosa: ida- ja kagutuul 3-9, puhanguti kuni 12 m/s, päeval tugevneb 9-17, pärastlõunal ja õhtul puhanguti kuni 25 m/s, õhtul pöördub edelasse ja läände ning veidi nõrgeneb. Laine kõrgus päeval 1-2,5 m. Kohati hoovihm, päeval tihe vihmasadu, äikeseoht. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Soome lahe lääneosa: muutlik tuul 1-6 m/s, päeval tugevneb ida- ja kagutuul, pärastlõunal põhja- ja loodetuul 9-16, puhanguti kuni 24 m/s, õhtul pöördub läände ja veidi nõrgeneb.
Laine kõrgus päeval 1-2,5 m. Kohati hoovihm, päeval tihe vihmasadu, äikeseoht. Nähtavus hea, sajus piiratud.

Liivi lahe põhjaosa: põhjakaare tuul 2-8, hommikul puhanguti 12 m/s, päeval tugevneb põhja- ja loodetuul 7-12, puhanguti kuni 18 m/s, pärastlõunal pöördub valdavalt läände ja õhtuks nõrgeneb. Laine kõrgus päeval 0,5-1,5 m. Öösel läheneb lõuna poolt tihe vihmasadu, päeval tihe vihm, äikeseoht. Nähtavus hea, sajus piiratud, öösel on udu võimalik.

Väinameri: muutlik tuul 1-5 m/s, päeval tugevneb põhjakaare tuul 5-9, puhanguti kuni 13 m/s, pärastlõunal pöördub loodesse ja läände 7-11, puhanguti kuni 16 m/s. Laine kõrgus päeval 0,5-1 m. Hommikul ja päeval tihe vihmasadu, äikeseoht. Nähtavus hea, sajus piiratud, öösel on udu võimalik.

https://www.ilmateenistus.ee/ilm/prognoosid/hoiatused/

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga